Левски Лукойл осъществи трансферен удар броени часове преди да излезе

...
Левски Лукойл осъществи трансферен удар броени часове преди да излезе
Коментари Харесай

Познат у нас македонец влиза в щаба на Левски

Левски Лукойл реализира трансферен удар броени часове преди да излезе против Балкан в първия полуфинален мач от шампионата за Купата на България.

Днес, в 18:00 часа, в зала "Универсиада ", феновете ще видят ново попълнение в треньорския щаб на "сините ", което обаче е добре познато на почитателите на българския баскетбол - Александър Тодоров, оповестиха от Пресслужбата на клуба.

Александър Тодоров е някогашен треньор на Рилски състезател, с който печели Балканската лига през 2009 година и сребро в шампионата за Купата на България през 2010 година.

Македонецът е някогашен ментор и на Балкан, който извежда до бронз в Балканската лига през 2015 година.

Тодоров е два пъти притежател на Купата на Македония: през 2001 година с Куманово и през 2012 година с МЗТ Скопие, с който победи и с купата на страната същата година.

Той има дълготраен опит като селекционер на националните тимове в родината си. В интервала 1998-2000 води 16-годишните юноши, в интервала 2000-2002 година 20-годишните, а от 2000 до 2007 година е асистент в мъжката гарнитура на Македония.

През 2016 година Тодоров извежда Пея до край за Купата на Косово, а за последно води МЗТ Скопие, като преди Нова година подаде оставка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР