Левски излезе с нова информация за привържениците на клуба относно

...
Левски излезе с нова информация за привържениците на клуба относно
Коментари Харесай

Левски обяви важна информация за новите акции на клуба

Левски излезе с нова информация за последователите на клуба по отношение на акцията за увеличение капитала на „ сините “ посредством нови акции. В изказване до почитателите клубът показа реда, по който актуалните акционери могат да раздробят притежаваните от тях краткотрайни удостоверения или акции на по-малки пакети, които след това да трансферират (джиросат).

Ето и известието на „ сините “:

Левскари,

Заради многочислените запитвания от акционери на „ Професионален футболен клуб Левски “ АД, споделяме с Вас реда, по който актуалните акционери могат да раздробят притежаваните от тях краткотрайни удостоверения или акции на по-малки пакети, които след това да трансферират (джиросат).

Ако новите акционери са вписани в акционерната книга на сдружението преди провеждането на идното общо заседание на 06.04.2023 година, те ще придобият правото да закупят акции от плануваното увеличение на капитала на сдружението. Чрез приложената молба можете да отправите искане до клуба да размени актуалното Ви краткотрайно уверение или акции и да го подмени с нови, което ще Ви разреши да прехвърлите част от Вашите акции на друго лице, а останалите да запазите за Вас.

Бланка-молба-за-замяна-на-ВУ (може да бъде изтеглена на формалния уебсайт на клуба)

Молбата следва да отразява точния номер на краткотрайното уверение, което притежавате, както и номерата на акциите, които са инкорпорирани в него. Молбата дружно с истинското краткотрайно уверение или акции се подават на място в административната постройка на клуба в гр. София, ул. „ Тодорини кукли “ № 47.

Крайният период за подаване на молба за преиздаване на акции е 24.03.2023 година

Новите акционери могат да бъдат вписани в акционерната книга на сдружението със следното заявление не по-късно от 29.03.2023 година

Бланка-вписване-в-акционерна-книга (може да бъде изтеглена на формалния уебсайт на клуба)

Може да задавате Вашите въпроси, отнасящи се до акцията във връзка нарастването на капитала на „ ПФК Левски “ и на мейл [email protected] или на телефони 0884133543 и 0884188632 сред 9:00 и 17:00 часа всеки работен ден.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР