Левски има готовност да плати 500 000 евро за нов

...
Левски има готовност да плати 500 000 евро за нов
Коментари Харесай

Левски готви един милион за нападател?

Левски има подготвеност да заплати 500 000 евро за нов централен нападател през зимата. Такова е желанието на треньора Николай Костов, който желае да ускори конкуренцията на титулярния таран Рикардиньо. Нападателят ще бъде чужденец. Той към този момент е набелязан и се чака напълно скоро да стартират договарянията с него и сегашния му клуб.

Другото острие на „ сините “ Билал Бари продължава да се възвръща от тежка травма и няма да е подготвен скоро за игра. Именно поради това на „ Герена “ са подготвени да извадят пари за нов нападател. Треньорът Костов е декларирал, че единствено по този метод ще има вариативност в състава, с цел да може да нападна огромната сложена цел пред тима – шампионската купа на България.

60-годишният експерт е изискал попълнения на още две позиции – бранител и халф. Опциите му в центъра на защитата бяха понижени след продажбата на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец. В средата на терена Николай Костов желае полузащитник с офанзивни функционалности. За един от двата поста ще бъде взет футболист от българското състезание и към този момент е почнало оглеждането на подобаващи варианти.

Както е известно, през това лято на " Герена " взеха единствено двама нови. Това са Асими Фадига и Дарлан. Първият вкара изравнителния гол за 1:1 с Айнтрахт Франкфурт в София в добавеното време, а втория прави усещане със самочувствието, с което работи в средата на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР