Левски и втородивизионният Спортист (Своге) завършиха наравно 1:1 в контролна

...
Левски и втородивизионният Спортист (Своге) завършиха наравно 1:1 в контролна
Коментари Харесай

Левски не успя да победи Спортист , ужасяващ инцидент беляза срещата

Левски и втородивизионният Спортист (Своге) приключиха наедно 1:1 в контролна среща на един от помощните терени до стадион " Георги Аспарухов ".

Въпреки относително подготвителното движение, " сините " направляваха протичащото се на терена и справедливо поведоха в резултата, откакто Уелтън (17`) съумя да се разпише. Малко по-късно обаче гостите възвърнаха равенството, с помощта на Владимир Семерджиев (26`), който оформи и крайния резултат.
 Снимка 588992
Източник:

Срещата бе белязана и с ужасяващата травма на Стефан Стефанов. Резервният вратар на Левски Йоан Андонов, влезе доста закъсняло и жестоко в краката на играча. Сблъсъкът бе с извънредно неприятни последици за играча на Спортист, чийто крайник бе строшен.

За 26-кратните първенци това бе втора контрола за последните два дни. " Сините " към този момент изиграха един другарски мач през паузата като гостуваха на Левски Карлово в благотворителна среща в помощ на потърпевшите от наводненията в региона.
 Снимка 588991
Източник:

Домакините постановиха своето движение от първия съдийски сигнал. Те пробваха и няколко далечни удара, които обаче не бяха изключително рискови. Първата по-голяма опция бе основана от Ивелин Попов, само че последвалият изстрел на Уелтън в близкия ъгъл бе отразен от Василев.
 Снимка 588989
Източник:

В 17-ата минута точно бразилецът даде задатък за " сините ". Той бе изведен по прелестен метод от Георги Миланов, навлезе в наказателното поле и прати топката около Василев.
 Снимка 588986
Източник:

Спортист изравни в 26-ата минута с втория си прецизен удар. Ферадов получи късо подаване от ъглов удар, огледа се и насочи ужасно центриране към далечна греда, където Семерджиев от непосредствена непосредственост направи резултата 1:1.
 Снимка 588984
Източник:

В 36-ата минута Левски по знамение не означи втори гол. Уелтън преодоля футболист на Спортист по лявото крило и върна от аутлинията към нахлулия на скорост Роналдо, който стреля с едно допиране в напречната греда.
 Снимка 588985
Източник:

В 54-ата минута Иван Андонов влезе остро на Стефан Стефанов. Съдията отсъди нарушаване пред пеналта в интерес на Спортист, защото младият вратар на " сините " фаулира Стефанов в опит да го спре, за което получи пряк червен картон. Това наложи промяна на футболиста на гостите, който напусна на носилка и бе откаран в болница с фрактура на десния крайник.
 Нов на
Нов на " Герена " към момента чака работна виза

" Сините " ще създадат всичко по силите си, с цел да го уредят за гостуването на Берое в понеделник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР