Левски и ЦСКА-София ще участват в благородна кауза, която да

...
Левски и ЦСКА-София ще участват в благородна кауза, която да
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА-София ще участват в благородна кауза

Левски и ЦСКА-София ще вземат участие в благородна идея, която да помогне на Кристиян Илиев, който е част от Футболна академия " Царско село ". Юношески тимове на " сини " и " червени " ще се включат в благотворителен шампионат, който ще подкрепи лекуването на гения.

От уеб страницата на ЦСКА-София дадоха повече информаци за шампионатите и приканиха всички школи у нас да се включат:

" Кристиян Георгиев Илиев, който е младеж на Футболна академия " Царско село ", бе диагностициран с рядко срещано и нападателно заболяване - сарком на Юинг (злокачестветн тумор). Диагнозата му беше сложена в края на месец октомври и за идното лекуване на Криси в чужбина са нужни 100 000 евро.

Дарителски сметки са открити в Банка ДСК ЕАД на името на Кристиян Георгиев Илиев
IBAN: BG74STSA93000024851904 - в лв.
IBAN: BG71STSA93000024851958 – в евро
BIC: STSABGSF

За да потвърдим, че футболът е доста повече от спорт, школите от София, а и освен, се сплотяваме в името на Криси. През декември ще бъдат проведени три благотворителни шампионата, в които присъединяване могат да вземат всички искащи тимове от набор 2006, 2007 и 2008.

Домакин на първия шампионат ще бъде стадион " Българска войска ". На 2 декември (събота) тимовете от набор 2006 ще поиграят футбол с една цел - да покажат на Криси, че не е самичък в най-важния мач в живота си.

На 2 декември в 9:30 часа ще се проведат конференцията и жребият преди старта на първите два мача от Футбол 9 на помощните терени на " Армията ". Всеки тим ще изиграе по три дуела. По време на жребия няма да се дефинират групи, а ще се теглят двойките за всички мачове. Таксата за присъединяване на всяко дете е 10 лв., само че ще бъдат сложени и урни, в които всеки ще може да подари и още средства за Криси. До момента 11 тима са удостоверили присъединяване в шампионата, само че до края на седмицата ще бъде явен окончателният им брой.

Всички искащи тима могат да заявят присъединяване в шампионата на телефон 0899 100 460.

Седмица по-късно - на 9 декември, в комплекс " Царско село " ще се организира шампионатът за набора на Криси - 2008. Освен детските дуели, в комплекса ще се играе и мач на звездите, а също по този начин ще бъде проведен и благотворителен базар.

На 10 декември ще се състои третият благотворителен шампионат за набор 2007, на който хазаин ще бъде Левски, а срещите ще се играят на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Да помогнем на едно дете да завоюва най-важния мач в живота си!

Заедно можем всичко! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР