Левски и ЦСКА се занулиха в снежното дерби, играно на

...
Левски и ЦСКА се занулиха в снежното дерби, играно на
Коментари Харесай

Михаил Вълчев: Правилно не отложиха Вечното дерби

Левски и ЦСКА се занулиха в снежното дерби, играно на стадион " Васил Левски ". След срещата мнозина бяха на мнение, че трябваше да бъде отсрочена, само че в последна сметка реферите, отпред с Валентин Железов, взеха решение да се играе.

Двата тима демонстрираха доста борба. " Мач Телеграф " потърси за мнение легендата на Левски Михаил Вълчев.

" И двата тима се изтезаха на този терен. Левски стартира по-агресивно дуела до неговото първо спиране. Игрището и изискванията не позволяваха да се провеждат качествени офанзиви към двете порти. До края на първата част видяхме повече битка на полето ", стартира Вълчев.
 Ясен е най-големият донор в акцията
Ясен е най-големият донор в акцията " Левски е безконечен "

Вижте кой е той

" Втората част топката можеше да се задържа малко повече, тъй като към този момент можеше да си го разрешат. След аления картон на Цунами, на няколко пъти централната двойка в отбраната на Левски се пропука. В предните мачове такова нещо не се случваше. Тук би трябвало да отбележим положителните намеси на Николай Михайлов. Реално, той избави мача. Когато ЦСКА се втурна в предни позиции, се отвориха и пространства за " сините ", които стигнаха до не неприятни положения. Трябва да кажем, че това се случи в случай, че бяхме с човек по-малко. Добра игра показва новото попълнение Уелтън. Бърз е и има добра техника. Билал Бари също се опитваше да ангажира бранителите на " алените ". И двамата играха добре. На Левски не му доближи организацията, с цел да стигне до гол. Имаше положения, само че не се възползваха играчите на Станимир Стоилов ", продължи легендата.

" След изгонването на Цунами, Кордоба се включи доста добре на неговата позиция. Направи и един доста прекрасен пробив. ЦСКА беше по-опасен в нахлуване от Левски. Организираха положителни офанзиви, само че нападателите им не се оправиха както би трябвало. Кайседо не направи най-хубавия си мач за " алените ". Аз персонално си мисля, че срещата не трябваше да бъде отлагана. Правилно не го направиха, тъй като огромна част от почитателите на трибуните бяха пътували от разнообразни точки в България. Хората нямаше да останат удовлетворени, в случай че се анулира мачът. Лошо се получи за играта на двата тима, тъй като не успяхме да забележим кой на какво равнище е. От играчите на Левски мога да отлича Ники Михайлов, Уелтън и Бари. Честно казано, от Филил Кръстев ми се искаше да видя малко повече. Все отново той е диригентът в нападението на тима. Той е плеймейкър и трябваше да реши през коя зона е по-добре да минават офанзивите на отбора ", приключи Вълчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР