„Левски“ и „Ботев“ (Враца) завършиха при 0:0 на „Герена“ в

...
„Левски“ и „Ботев“ (Враца) завършиха при 0:0 на „Герена“ в
Коментари Харесай

Левски и Ботев не успяха да си вкарат гол

„ Левски “ и „ Ботев “ (Враца) приключиха при 0:0 на „ Герена “ в мач от осмия кръг на efbet Лига.

Още в първата минута на мача Даниел Генов излезе на добра позиция, само че ударът му мина настрана от вратата на „ сините “.

В 6-ата минута един от главните футболисти на „ Левски “ - Борислав Цонев, напусна терена наложително. Той бе ударен от футболист на гостите в десния крайник и се наложи да бъде изнесен на носилка.

Малко по-късно футболист на „ Левски “ опита да центрира, само че топката срещна ръката на Аласан Н'Дайе в наказателното поле. Главният арбитър Иво Андреев обаче реши, че няма задоволително предпоставки да даде дузпа.

В идващите минути двата тима пробваха да основат нещо по-опасно, само че по този начин и не съумяха да насочат прецизен удар към една от двете порти.

В 18-ата минута „ Левски “ бе доста покрай първи гол. Ивайло Димитров центрира доста добре в наказателното поле, където Стивън Петков стреля от непосредствена непосредственост, само че тъкмо в тялото на вратаря Красимир Костов, който съумя да избави отбора си от попадение.

В 24-ата минута Матео Стаматов нахлу в наказателното поле и върна топката към точката за осъществяване на дузпа, където бе Найджъл Робърта, само че ударът на нападателя рикошира в крайник на защитник и излезе в ъглов удар.

В 26-ата минута Андриан Краев стреля с глава след центиране на Паулиньо, само че Красимир Костов се намеси чудесно и улови топката.

Малко по-късно Илия Миланов от „ Ботев “ стреля мощно отвън наказателното поле, Николай Михайлов съумя да избие и в последна сметка отбраната на ''Левски'' почисти топката.

В началото на второто полувреме Симеон Славчев опита да означи с удар по диагонала, само че изстрелът му мина високо над напречната греда.

В идващите минути двата отбора доста понижиха темпото и рядко създаваха нещо по-интересно пред една от двете порти, като футболистите най-вече накъсваха играта.

В 73-ата минута „ Левски “ сътвори доста рисково състояние. Андриан Краев центрира в наказателното поле, само че топката бе изчистена. Тя обаче попадна на крайници на Найджъл Робърта, който стреля мощно, само че Красимир Костов съумя да избие.

До края двата отбора пробваха няколко офанзиви, само че до гол не се стигна.

Така, с равенството между тях, двата тима остават на осма и девета позиция в класирането с безусловно идентичен баланс на точки (11) и победи, равенства, загуби. ''Левски'' заема осмата позиция единствено и само поради по-добрата си голова разлика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР