Левски гостува на Хебър (Пазарджик) в среща от 22-ия кръг

...
Левски гостува на Хебър (Пазарджик) в среща от 22-ия кръг
Коментари Харесай

Левски ще търси изход от кризата при визитата си в Пазарджик

Левски гостува на Хебър (Пазарджик) в среща от 22-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „ Георги Бенковски “ в Пазарджик стартира в 14:15 часа, а “сините ” ще търсят първа победа от 11 мача насам в шампионата.

Защитникът на Левски Цунами е под въпрос за днешното посещение на " сините ". Бразилският футболист пропусна вчерашното занятие на отбора на Станимир Стоилов поради контузия в региона на лицето. Както е известно, последните тренировки на " сините " пропусна и опитният вратар Николай Михайлов, който беше повален от вирус при започване на месеца. Офанзивният състезател на Левски - Ивелин Попов ще пропусне гостуването на новака в елита. Бившият капитан на националния тим ще бъде осъден за него. Срещу Лудогорец Попето получи петия си жълт картон от старта на акцията. 

В същото време старши треньорът на Хебър Владимир Манчев ще бъде заставен да направи най-малко две промени в титулярния си състав за днешния мач. Специалистът няма да може да разчита на Венсан Марсел и Георги Вълчев. Двамата получиха петите си жълти картони от началото на сезона и ще би трябвало да изтърпят наказване от една среща.

Поглеждайки към класирането, Левски се намира на седма позиция, изоставайки на три точки от Топ 6. Хебър пък ще се бори за своето оцеляване до края на сезона. Пазарджиклии заемат 14-а позиция от 16 отбора. 

efbet Лига, 22 кръг: 

ХЕБЪР (ПАЗАРДЖИК) - ЛЕВСКИ 

Вероятни сформира: 

ХЕБЪР: Дебърлиев, М. Михайлов, Осира, Хаджиев, исуф, Серано, Маружин, Божурин, Търтов, Хамдиев, Валпорт 

ЛЕВСКИ: Андреев, Петрис, Сундберг, Кордоба, Цунами, Краев, Кръстев, Стефанов, Роналдо, Ел Джемили, Рикардиньо 

Стадион: " Георги Бенковски ", Пазарджик 
Съдия: Георги Гинчев 
Начало: 14:15 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР