Левски е заковал цена от 500 000 евро за един

...
Левски е заковал цена от 500 000 евро за един
Коментари Харесай

Левски иска 500 000 евро за да се раздели с Давид Яблонски

Левски е заковал цена от 500 000 евро за един от главните си играчи Давид Яблонски. Интерес към него има още от зимата, когато бе спряган за Русия, само че тогава " сините " решиха, че е по-добре да го задържат. Освен това, офертите не задоволиха столичани. Сега обаче обстановката е друга, написа " Меридиан Мач ".

Защитникът е бил безапелационен, че няма какво да го задържи, в случай че не вдигне трофей. Той има контракт до лятото на 2019 година, само че е корав, че няма да го продължи, в случай че Левски не сглоби тим през лятото, който фактически да бъде фактор в битката за купата. Така още на идната Нова година Давид може да си обезпечи трансфер като свободен сътрудник. Той пристигна точно като подобен на " Герена " през януари 2017 година.

През този сезон чехът записа 25 мача за състезание, в които е отбелязал 8 гола, с което засенчи нападателите. Преди дни бранителят провокира възторг измежду почитателите, откакто пусна видео на фамилията си, което поддържа " сините " при успеха над ЦСКА с 2:0. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР