Левски е в тежка финансова криза и към този момент

...
Левски е в тежка финансова криза и към този момент
Коментари Харесай

Четири варианта за спасение на Левски - един от тях разбуни духовете на “Герена”

Левски е в тежка финансова рецесия и към този миг не ясно по какъв начин сините ще излязат от нея. Повече детайлности за положението на българския гранд би трябвало да получим в петък, когато ще се организира общото заседание на клуба. Именно там ще се дискутират всички наболели въпроси. Тогава Наско Сираков публично ще стане притежател на клуба и най-вероятно ще излезе с избрани оферти за излизане от рецесията.

Към този миг се разискват четири разновидността, като един от тях разбуни духовете на стадион “Георги Аспарухов”.

Ето кои са те:

Вариант 1: Левски да откри притежатели и спонсори, посредством които да продължи съществуването си.

Именно това е желанието на всички левскари, които през последните 6 месеца направиха и невъзможното за спасението на обичания си тим.

Вариант 2: Левски да стартира от аматьорските равнища на българския футбол.

Като цяло този вид не е доста допустим, само че в случай че не се откри финансиране, може и да се стигне до него. Ясно е, че Левски има капацитет да се устоя до efbet Лига единствено посредством почитателите на отбора. Положителното на този вид е, че за известно време сините няма да се нуждаят от бюджет в порядъка на 10-15 млн. лв. и ще имат опция да изчистят част от насъбраните задължения.

Вариант 3: Създаване на нов клуб и започване от най-долното равнище на българския футбол.

Вариант 4: Левски да играе с лиценза на Септември, в случай че софийският отбор завоюва баража с Царско село за влизане/оставане в efbet Лига.

Все още няма публична позиция по тази тематика, само че сходни изказвания вървят от известно време. Срещу подобен вид обаче на няколко пъти се оповестиха огромна част от почитателите на сините и не е доста ясно по какъв начин управлението ще успее да ги убеди, че това е верният път на развиване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР