Левски е в очакване на оферта за защитника Гьоко Зайков

...
Левски е в очакване на оферта за защитника Гьоко Зайков
Коментари Харесай

Унгарци харесаха футболист на Левски, сините очакват оферта

Левски е в очакване на оферта за бранителя Гьоко Зайков от маджарски първокласен тим. Двата клуба към този момент са в контакт за северномакедонеца, а развръзка се чака да има идната седмица. Тогава ще стане ясно дали ще се стигне до трансфер, написа " Мач Телеграф ".

Зайков бе корав титуляр в схемата на Станимир Стоилов през есента, само че по всичко проличава, че наставникът не счита да разчита на него за пролетния дял на шампионата, а ще залага на новото попълнение Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. Така Гьоко ще седне на пейката, а заплатата му е много висока, което го прави много скъпа запаса. Затова на " Герена " чакат с интерес офертата на унгарския клуб, който по непотвърдена информация е Залаегерсег и с наслада ще го продадат за сума от порядъка на 50 хиляди евро.

Договорът на Зайков с Левски е до лятото и това е още една причина от клуба да избират да го продадат в този момент. В същото време шефовете на " Герена " към този момент сондират пазара за възможен заместител на северномакедонеца. Основното изискване за него е да не се заплаща откупна сума и заплатата му да е по-ниска от тази на Зайков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР