Левски е подписал договор с Рикардиньо, пише Мач Телеграф. Контрактът

...
Левски е подписал договор с Рикардиньо, пише Мач Телеграф. Контрактът
Коментари Харесай

Рикардиньо ще взима 8000 евро в Левски, португалци пречат за финализирането на трансфера

Левски е подписал контракт с Рикардиньо, написа " Мач Телеграф ". Контрактът е за 3 години и е публично завършен и парафиран. Преди това нападателят мина обширен медицински обзор в България, който сподели, че е изцяло здрав.

Рикардиньо дойде у нас преди седмица, а към този момент е в Бразилия, където си почива и събира багажа си, с цел да се завърне при започване на януари за старта на подготовката на Левски.
 Благородно! Левски подари пари за ремонт на АГ отделението на болница във Враца
Благородно! Левски подари пари за ремонт на АГ отделението на болница във Враца

От търг

От " Герена " разкриха, че бразилецът не се е бавил с подписа на контракта, тъй като всичко е било решено авансово. Рикардиньо се е съгласил да взима пари в границите на " синия " бюджет за заплати. Бразилецът ще получава 8000 евро на месец, а самият бюджет на Левски за месечни хонорари ще остане недокоснат, тъй като клубът скъса контракта на Абдулахи Шеху, който взимаше точно такава заплата за късия си престой на " Герена ".

Сделката за Рикардиньо не е финализирана на 100%, тъй като " сините " чакат записка от португалския Маритимо. Левски няма да заплаща трансферна сума на Гремио, само че нападателят е единствено на 21 години, което значи, че " сините " би трябвало да платят отплата на тимовете, построили новото попълнение като футболист. Бразилецът е прокиснал в Португалия малко над 6 месеца, само че това ще коства пари на Левски, въпреки те да са много скромни. Твърди се, че сумата ще бъде сред 10 и 15 хиляди евро.

Всички останали клубове, в които е играл Рикардиньо, са изпратили нужните документи във връзка със упоменатите обезщетения, а единствено от Маритимо се бавят. Очаква се това да стане до края на седмицата. Трансферът ще бъде разгласен публично, когато " сините " се разплатят с клубовете, построили Рикардиньо. Иначе завършването на договорката е единствено условност.
 Левски получи съответни предложения за двама свои титуляри
Левски получи съответни предложения за двама свои титуляри

Краев и Кордоба скоро може да имат нови отбори
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР