Левски е на път да направи сериозен удар в лятната

...
Левски е на път да направи сериозен удар в лятната
Коментари Харесай

Левски се надява да задържи братята Цоневи

Левски е на път да направи сериозен удар в лятната си селекция. " Сините " се надяват в идващите дни братята Борислав и Радослав Цоневи да одобряват предлагането за двугодишни контракти, написа " Тема Спорт ". Близнаците в началото са си създали устата за едногодишни договори, само че са получили увещание, че обстановката на " Герена " последователно ще се възстановява финансово и организационно и те ще са в основата на по-сериозен от настоящия отбор на Левски.

Ради и Боби Цоневи са обвързани със " сините " до лятото, само че нямат други оферти, пък и даже да получат такива, те въобще няма да ги преглеждат.

Радослав беше в Лече, само че не счита да се връща в Италия, а Борислав пристигна в Левски от хърватския Интер (Запрешич). Заплатите им няма да надвишават признатия от управлението таван от 10 хиляди лв., вероятни са съглашения за бонуси и за регистриране на откупна уговорка при оферта от чужбина.

Халфовете се надяват всичко с възобновяване им да протича добре, без да се появяват затруднения. Те оперираха кръстни връзки, от известно време упражняват с останалите от групата футболисти на " сините " и се надяват след към месец да запишат първи минути в формалните мачове на отбора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР