Левски е на крачка да закърпи силно разклатеното си финансово

...
Левски е на крачка да закърпи силно разклатеното си финансово
Коментари Харесай

Левски на крачка от подпис с генерален спонсор

Левски е на крачка да закърпи мощно разтърсеното си финансово положение. Ръководството на „ сините “ е на финалната права за обезпечаването на общоприет спонсор.

Става въпрос за познатата австрийска компания Щрабаг (Strabag), която към този момент беше рекламодател на „ Герена “ преди няколко години и логото ѝ блестеше на сините екипи. Даже бранш " А " на " Герена " бе прекръстен на името на концерна, оповестява Блиц.

Впоследствие договорът сред двете страни изтече и не беше възобновен. Сега обаче следва подписването на нов подобен. Нещо повече - мощната строителна компания ще дава повече пари отпреди.

Става въпрос за 3,5 милиона лв. на сезон. Именно заради тази причина Щрабаг ще е освен рекламодател, а общоприет спонсор на Левски.

Тя е най-голямата строителна компания в Австрия и измежду най-големите в Европа. Има деен бизнес в Австрия, Германия, всички страни в Източна и Югоизточна Европа, на някои пазари в Западна Европа, Арабския полуостров, както и в Канада, Чили, Китай и Индия. На тези пазари Щрабаг оперира посредством дъщерни компании или посредством присъединяване в обособени планове.

Очаква се новината да бъде доказана тези дни – най-късно в края на другата седмица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР