Левски е изплатил 1 040 000 евро, за да си

...
Левски е изплатил 1 040 000 евро, за да си
Коментари Харесай

"Левски" изплати малко над милион евро, за да играе в Европа

" Левски " е изплатил 1 040 000 евро, с цел да си обезпечи присъединяване в европейските клубни шампионати. Това разкриха от клуба, като демонстрираха писмо от УЕФА, което анулира възможното им наказване.

По-рано през днешния ден (29 май) стана ясно, че " сините ", които се класираха за квалификациите в Лига Европа след победа над " Етър " в баража, ще могат да вземат участие в шампионатите. Санкция за две години грозеше клуба, в случай че не беше покрил просрочените отговорности.
УЕФА: " Левски " може да взе участие в евротурнирите "Сините " потвърдили, че задълженията са изплатени
" Днес в офиса на клуба бе получено писмото от УЕФА, в което европейската футболна централа публично отхвърли опцията " Левски " да бъде изваден от европейските клубни шампионати. Подобна заплаха съществуваше поради просрочени отговорности към 30 септември 2018 година Съдебната Камара на Органа за финансов надзор на УЕФА взе това решение на 06 декември 2018 година и даде период до 28 февруари 2019 година отговорностите от 1 040 000 евро да бъдат изчистени.

След инспекцията, направена на 08.03.2019 година, Съдебната Камара на Органа за финансов надзор на УЕФА установи, че задълженията са изплатени и наказването няма да влезе в действие, като това решение е дефинитивно ", се споделя в известието на " Левски "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР