Левски е близо до доходоносен изходящ трансфер през тази зима. Твърди

...
Левски е близо до доходоносен изходящ трансфер през тази зима.
Твърди
Коментари Харесай

Араби пълнят касата на Левски с трансфер

Левски е покрай рентабилен произлязъл трансфер през тази зима.

Твърди се, че гамбийският национал Ноа Сонко Сундберг ще продължи кариерата си в Турция, като към него има интерес както от елитни клубове, по този начин и от втородивизионни такива, написа " Тема спорт ".

В южната ни съседка обаче оповестяват, че централният защитник може и да не заиграе при тях.

Причината е евентуална оферта от Саудитска Арабия, която е в пъти по-добра, най-много откъм персоналните условия за играча. Твърди се, че мераклиите за Сонко са от Ал-Фейха - тим, намиращ се на 12-о място във краткотрайното класиране. Наставник на отбора е сърбинът Вук Рашович, който посредством свои сънародници е проучил в елементи представянето на бранителя.
 Играчите на Левски дойдоха в Дубай
Играчите на Левски дойдоха в Дубай

Станимир Стоилов дефинира група от 24 футболисти

Със сигурност оферта от арабската страна към този момент ще провокира още по-голям интерес за всеки един футболист, откогато с отбора на Ал-Насър подписа суперзвездата Кристиано Роналдо. Трансфер на Сундберг в Ал-Фейха няма да е изненада поради познанството на Рашович със настоящия притежател на Левски Наско Сираков, който му беше треньор в Славия.

" Сините " към този момент привлякоха бранител. Те взеха като свободен сътрудник Кристиан Димитров, който подписа за 2,5 години. При продажба на Сундберг обаче може да бъде взет още един човек в защита.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР