Левскарите демонстрираха отлично настроение на път към Хърватия а мач

...
Левскарите демонстрираха отлично настроение на път към Хърватия а мач
Коментари Харесай

Левски пристигна в Хърватия с бойни песни

Левскарите демонстрираха чудесно въодушевление на път към Хърватия а мач с Хайдук от Лига Европа. Въпреки че потеглиха по нощите, играчи и съпътстващи лица запяха песни на агитката още в самолета.

Треньорът Николай Митов извади от групата за конфликта с Хайдук юношите Деян Иванов и Атанас Кабов. На техните места се появиха новите попълнения Нелуц Рошу и Жорди Гомес.

Очаква се първият да е титуляр, а испанецът да се появи през втората част. Отсъствието на младия Деян Иванов значи, че новото попълнение от Верея Георги Ангелов ще бъде употребен като централен защитник, в случай че има нужда.



Левият бранител на Левски Иван Горанов заключи настроението в съблекалнята: " Отиваме да покажем една добра игра и да реализираме един добър резултат, като имам вяра че ще бъдем крайни спечелили. Взехме си поука от втората среща със Сутиеска. Тогава трябваше непременно да продължим, а в този момент би трябвало да бъдем по-спокойни и да покажем нашата игра.

Собственикът Спас Русев ни сподели хубави думи, стимулирани, само че това си остава сред нас. Работим крепко всеки ден, с цел да се сплотява колективът, а също по този начин да сме по-добре готови физически. Обстановката е много положителна в тима. Щастливи сме и имаме огромно предпочитание да реализираме триумфи.

Вярвам, че ще преодолеем Хайдук. Разучавахме Хайдук, само че по какъв начин ще се противопоставим ще разберете на двете срещи с тях. Мечтаем за групите на Лига Европа ", сподели Горанов, който беше притеглен от Локо Пловдив.

Срещата е на следващия ден от 21,30 ч. българско време, а реваншът седмица по-късно на " Георги Аспарухов ", който още веднъж ще е затворен отчасти поради расистките изцепки предишния сезон.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР