Левскари, предстои втората среща от кампанията ни „Учи с „Левски“.

...
Левскари, предстои втората среща от кампанията ни „Учи с „Левски“.
Коментари Харесай

Предстои втора среща от кампанията Учи с Левски

Левскари, следва втората среща от акцията ни „ Учи с „ Левски “. В събота, 19.10, преди мача с „ Арда “, ПФК „ Левски “ и Тръст „ Синя България “ ще продължат взаимната си самодейност, обърната напълно към децата. Новата ни среща с дребните последователи ще бъде на тематика „ Левскарският дух и еднаквост “, а специфичен посетител ще е създателят на „ Синята приказка “ – Петър Димитров.

Един от най-емблематичните „ сини “ последователи ще придвижи децата в неповторимите времена на мъжеството, духът и зараждането на непреходните левскарски полезности. Ще опише за персоналните си прекарвания и срещи с великите играчи от предишното.

Срещата, както и до момента, ще бъде ориентирана към деца до 12 годишна възраст и ще протече в границите на до 45 мин., тъй че на гостите ни да им бъде занимателно, прелестно и удобно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Второто издание на „ Учи с „ Левски “ ще започва в събота, 19.10, на „ Герена “. Сборният пункт ще е пред общежитието на ДЮШ (откъм касите на ул. „ Тодорини кукли “ 47) в 17.30 ч., където Лъвски и чиновници на клуба ще посрещнат всички искащи да участват на срещата деца и техните родители!

" Елате на „ Герена “, с цел да учим и да се забавляваме дружно! Очакват ви и доста изненади! ", призозават " сините " своите последователи.

фотография: levski.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР