Левият защитник на Уругвай Матиас Оливейра заяви, че са в

...
Левият защитник на Уругвай Матиас Оливейра заяви, че са в
Коментари Харесай

Матиас Оливера: Групата на Уругвай е най-равностойната

Левият бранител на Уругвай Матиас Оливейра съобщи, че са в една от най-равностойните групи на Световното състезание дружно с Португалия, Гана и Република Корея, само че е убеден, че тимът може да направи положително показване в шампионата.

Защитникът на Наполи добави, че Уругвай би трябвало да се концентрира върху мощните си страни, с цел да преодолее група Н.

" Това е най-равностойната група и може да има изненади. Трябва да сме деликатни, да играем мач за мач, да мечтаем и да забележим до каква степен ще стигнем. Въпреки че за мнозина не сме любимци, ще създадем ужасно Световно състезание ", сподели Оливейра в Абу Даби.

25-годишният защитник добави, че тимът на Уругвай не мисли прекомерно надалеч, до момента в който се приготвя за първия мач против Република Корея на 24 ноември.

" През последните няколко дни не сме чували доста неща за Република Корея. Работихме повече на терена, само че когато отидем в Катар, ще ги проучим по-задълбочено. Трябва да забележим мощните страни на тима, който имаме пред себе си, и техните неточности, да ги проучваме и да се опитаме да спечелим... ще бъде доста здрав мач ", добави Оливейра.

Тренировката на Уругвай през днешния ден беше прекъснати след новината, че майката на вратаря Себастиан Соса е умряла. Соса ще се прибере за погребението и ще се върне за началото на Мондиала.

" Футболистът ще пътува с член на Изпълнителния комитет, тъй че да не е самичък и да има помощ по време на цялото пътешестване...  Той ще се върне в неделя ", сподели президентът на Уругвайската футболна асоциация Игнасио Алонсо.

Уругвай ще пътува за Катар в събота.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР