Левият защитник на Левски Иван Горанов беше много разочарован от

...
Левият защитник на Левски Иван Горанов беше много разочарован от
Коментари Харесай

Горанов: Играхме слабо, аз не разбирам от тактика

Левият бранител на Левски Иван Горанов беше доста отчаян от слабото показване на отбора против Берое (0:0), което попречи на тима да се приближи до ЦСКА-София.

" В момента целият тим сме разочаровани. Играхме едва, създадохме единствено едно чисто състояние, което е неприемливо. Надявам се, още в идващия мач това нещо да се промени. Вярвам, че ще бъде по този начин. Притеснително е, че не вкарахме на Берое, като останахме с човек повече, защото задачата ни е да бием във всеки мач. Берое игра сносно и проведено, като не ни позволяваха да сътворяваме офанзиви. Трябва да компенсираме в идващите мачове. Нямаме друга опция с изключение на да побеждаваме. Намираме се в добра физическа форма, само че през днешния ден изиграхме слаб мач. Съжалявам и се оправдавам на всички почитатели, които пристигнаха на стадиона, с цел да ни поддържат.

Дано идващия мач да успеем да ги развеселявам. Не мога да разясня тактиката на тима, защото не разбирам. Аз върша, каквото ми кажат, по отношение на тактиката, въпросите не са за мен ", показа Горанов. Първа лига 23 кръг, събота 3 март  Левски 0:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР