Левият защитник Ангел Лясков напусна ЦСКА 1948. Договорът на 25-годишния

...
Левият защитник Ангел Лясков напусна ЦСКА 1948. Договорът на 25-годишния
Коментари Харесай

Защитник приключи с ЦСКА 1948

Левият бранител Ангел Лясков напусна ЦСКА 1948. Договорът на 25-годишния защитник, който има един мач за националния тим на България по футбол, изтече и той няма да го възобнови.
Бранителят от Гоце Делчев записа 26 мача с 3 асистенции за " алените " през предишния сезон, в който оказа помощ на тима да завоюва бронзовите медали в шампионата и да стигне до финала за националната купа.
Има интерес към Лясков има от няколко български тима и от чужбина. Раздялата е изненадваща, тъй като Лясков е главен състезател на " алените ". Той дойде в ЦСКА 1948 при започване на 2021 година, като от този момент взе присъединяване в 45 срещи за първия тим и 10 за втория. Преди това бе част от Олимпия Любляна, ЦСКА на Гриша Ганчев и Литекс.

Преди раздялата с Лясков, ЦСКА 1948 взе халфа на португалския Лейшоеш - Талис, както и сръбския отбранителен халф Неделко Пишчевич.

А притежателят на отбора Цветомир Найденов разгласи, че тимът публично е позволен до присъединяване в Лигата на конференциите. Във фейсбук той показа и писмото, което е получено от УЕФА, а в мненията под поста си показа, че тимът ще семейства на ст. " Васил Левски ".

" Потвърждаваме приемането на вашия формален формуляр за присъединяване, както и на другите документи, които се изискват, с цел да имате право да участвате в Лигата на конференциите през сезон 2023/2024.
След като деликатно проверихме тези документи, удостоверяваме, че вашият клуб дава отговор на всички критерии за банкет, посочени в параграф 4.01 от Лигата на конференциите през сезон 2023/2024.
В сходство с параграф 4.05 от същия устав, имаме удоволствието да Ви осведомяваме, че Вашият клуб е позволен до Лигата на конференциите през сезон 2023/2024.
Желаем Ви сполучлив сезон ", разгласи Найденов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР