Левият краен защитник и една от основните фигури в състава

...
Левият краен защитник и една от основните фигури в състава
Коментари Харесай

Звезда на Ливърпул: Никога не бих си отправил похвала

Левият краен бранител и една от главните фигури в състава на Ливърпул – Андрю Робъртсън съобщи, че цялата му кариера е движена от желанието да се самоусъвършенства и по тази причина смята за несвоевременно самичък да прави похвали за личното си показване.

25-годишният шотландец приключи сезон 2018/2019 със златен орден от Шампионската лига и бе част от най-силната отбрана от Висшата лига, която позволи единствено 22 попадения. Заедно със своя съотборник по другия фланг на защитата Трент Александър-Арнолд двамата сложиха връх с общо 23-те си асистенции. За първи път в историята на Премиършип двама крайни бранители от еднакъв тим съумяха да дадат двуцифрен брой асистенции.

„ Мисля, че се показах добре, само че постоянно може и повече. Това е методът, по който постоянно съм разсъждавал”, разяснява някогашният футболист на Хъл Сити.

„ Никога не си насочвам похвали, тъй като смятам, че има място за усъвършенстване. Дори когато си изиграл добър мач, постоянно има неща, които е можело да направиш и по-успешно. Направих добър сезон, само че все по този начин има области, в които да се самоусъвършенствам. Надявам се да покажа стъпки в тази посока през идващите години”, добави Робъртсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР