Левият бек на ЦСКА Брадли Мазику е отказал поредната оферта,

...
Левият бек на ЦСКА Брадли Мазику е отказал поредната оферта,
Коментари Харесай

Брадли Мазику отново е отказал да преподпише с ЦСКА

Левият бек на ЦСКА Брадли Мазику е отказал следващата оферта, която управителните фактори на “Армията” са му създали за подновяването на неговия договор, написа вестник “Тема спорт”.

Както е известно, актуалният контракт на бранителя изтича в края на сезона, а конгоанецът с френски паспорт към този момент има право да договаря с други тимове и може да напусне “червените” като свободен сътрудник през лятото, в случай че обстановката не се промени.

Мазику също е бил в офисите на клуба в четвъртък, само че за разлика от съотборниците му Юрген Матей и Тибо Вион неговият отговор е бил негативен.

Според осведомени крайният защитник към този момент има реализирана сделка с отбор от френския хайлайф, където ще продължи кариерата си през идващия сезон.

“Тази обстановка не е проблем за мен. Брадли е извънредно правилен като човек и експерт. Разговарял съм с него и чакам същото себераздаване, което той сподели през есенния полусезон и даже по-добро показване. Дали ще подпише или не - това е въпрос на време”, съобщи Стойчо Младенов при заминаването на тима за Турция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР