Левият бек на Милан Тео Ернандес e много щастлив, след

...
Левият бек на Милан Тео Ернандес e много щастлив, след
Коментари Харесай

Тео Ернандес: Предпочитам да атакувам, отколкото да се защитавам

Левият бек на Милан Тео Ернандес e доста благополучен, откакто през днешния ден преподписа с клуба до 2026 година. Френският национал е в Милано от 2019-а година, като бързо след прекосяването си от Реал Мадрид се трансформира в основна фигура.

" Много съм благополучен. От първия ми ден тук аз си извозвам ужасно. Вярно е, че доста отбори ме желаеха, само че аз мислех единствено за Милан и оставането ми в клуба. Тук съм дружно с почитателите. Много съм благополучен тук с приятелите и съотборниците ми. Сгоден съм и очаквам бебе. Наистина съм благополучен. Това, което Малдини искаше да ми каже, той ми го показа още в първия ми ден тук. Все още съм млад и би трябвало да пораствам всеки ден. Няма потребност да споделям дали съм по-добър от останалите, оставям това за хората. Стефано Пиоли ме усъвършенства във всичко - и като човек, и във футболно отношение.

Предпочитам да нападам, в сравнение с да се пазя. Идеята ми, когато получа топката, е да се насоча напред към противниковия вратар. Нашето ляво крило е смайващо, Леао е необикновен състезател, който е бърз и техничен, само че към момента е млад и би трябвало да се развива. Какво си мисли противниковият бранител, когато замахна да изстрелвам? " По дяволите, би трябвало да се отдръпна ". Когато треньорът ми сподели, че ще нося капитанската лента, изначало си помислих, че се майтапи, само че се оказа правилно. Искам да я нося още доста пъти. Със съотборниците ми сме едно красиво семейство.

В дните преди мач съм спокоен и не изпитвам терзания. В деня на дуела аз се съсредоточвам и мисля върху това какво би трябвало да направя, с цел да дам всичко от себе си. Най-приятната част от деня ми е, когато се прибера и видя приятелката ми Зоуи. Тя изобщо не ми споделя по какъв начин да играя, просто ми приказва за неща отвън футбола. Не схваща безусловно нищо от футбол. Любовта на почитателите е невероятна. Благодаря на последователите, които ме обичат толкоз доста. Мисля, че това се дължи на обстоятелството, че върша нещата добре. Моята история тук ще продължи. Форца Милан вечно! ", показа Ернандес пред клубната телевизия.
 Тео Ернандес удължи контракта си с Милан
Тео Ернандес удължи контракта си с Милан

Новото съглашение с 24-годишния французин е до лятото на 2026 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР