Левият бек Емерсон разкри, че триумфът му с на го

...
Левият бек Емерсон разкри, че триумфът му с на го
Коментари Харесай

Емерсон разкри какво го е окуражило да напусне Челси

Левият бек Емерсон разкри, че триумфът му с на го е окуражил през предишното лято да напусне и да се причисли към чартърен до края на сезона.

“Бях в три години и последните шест месеца на предходната акция не бяха лесни, тъй като играех доста малко. Отидох на Европейското състезание, играх там и се почувствах значим за отбора, като също по този начин завоювах огромен трофей. Това изцяло промени метода ми н мислене. Казах си: “Следващия сезон ще отидеш в тим, който те желае и те кара да се чувстваш значим ". Смятам, че направих верния избор. Преди идването ми приказвах с Жуниньо и с, които в последна сметка ме убедиха, като ми споделиха, че решението да дойда е положително за мен. Лукас ми сподели, че в е бил печален, само че всичко се е трансформирало в. Това, което той е претърпял, е сходно на изпитаното от мен.

Възможността да се върна в през зимата? Беше ми мъчно, тъй като, от една страна към момента имам контракт с тима, само че в това време бях заречен на да остана за цялостен сезон. В последна сметка нямах думата, тъй като това е нещо, което се взема решение сред двата клуба. Те организираха договаряния и сподели “не ”. Първоначално си помислих, че това са подправени вести, популяризирани от вестниците. После разбрах, че информациите за тази опция са действителни, и по този начин прекарах 10 дни, в които се прибирах у дома, без да знам дали да си затягам багажа, или не. Мисля, че в последна сметка този свършек беше верният, и би трябвало да запазя единствено позитивната страна на тази обстановка. отхвърли на Челси и се бореше за оставането ми, а Челси искаше да ме върне назад. Позициите на двата клуба ме зарадваха, тъй като това значи, че си правя добре работата тук ”, показа пред So Foot.

Той също по този начин призна, че неправилно е решил, че ще вкара победната дузпа на финала против. “Когато се запъти за дузпата против Англия, бях уверен, че към този момент сме победили. Играх с него три години в и в никакъв случай не го бях виждал да пропуща значима дузпа. Няколко секунди преди осъществяването му се обърнах към: “Хайде, Феде, нещата са добре, всичко свърши ”. Той ми отвърна: “Не, чакай, чакай ”. Аз обаче настоях: “Не, не, всичко свърши. Познавам го, той ми е другар и няма да сгреши ”. И въпреки всичко това се случи. Но към момента имаше вяра, тъй като на нашата врата беше Джиджо. Така избави дузпата на. Ние полудяхме и хукнахме да го прегръщаме. Помня по какъв начин в този миг съдията ни сподели: “Трябва да създадем инспекция с ВАР ”. Всъщност той самичък си говореш, тъй като ние към този момент празнувахме, бяхме европейски първенци. Беше приказно ”, добави той.
 Тухел за собствеността, Лукаку и Кристенсен Тухел за собствеността, Лукаку и Кристенсен 9 март | 17:18  Италианската футболна федерация подписа партньорски контракт с Италианската футболна федерация подписа партньорски контракт с "Адидас " 9 март | 16:16  Роман Абрамович получи първата публична оферта за Челси, до дни се чака и втората Роман Абрамович получи първата публична оферта за Челси, до дни се чака и втората 9 март | 09:23 Още от Футбол свят  Ван Бронкхорст: Не сме арогантни Ван Бронкхорст: Не сме арогантни 9 март | 18:33 171 0  Моуриньо Моуриньо "излезе от пандиза " (снимка) 9 март | 18:26 382 0  Срещата за бъдещето на Дибала се отсрочва Срещата за бъдещето на Дибала се отсрочва 9 март | 17:43 507 0  Педро Нето подписа нов контракт с Уулвс Педро Нето подписа нов контракт с Уулвс 9 март | 17:26 549 1  Тухел за собствеността, Лукаку и Кристенсен Тухел за собствеността, Лукаку и Кристенсен 9 март | 17:18 1145 0 Виж всички Водещи Новини  Литекс 2:0 Спартак (Варна), гостите с човек по-малко Литекс 2:0 Спартак (Варна), гостите с човек по-малко 9 март | 17:29 4310 15  Втора лига онлайн: Литекс поведе на Спартак (Варна) в последния мач за деня Втора лига онлайн: Литекс поведе на Спартак (Варна) в последния мач за деня 9 март | 18:20 31606 26  Бивш халф на Левски открит мъртъв в хотел Бивш халф на Левски открит мъртъв в хотел 9 март | 11:08 53077 54  Чуждестранно трио разруши Хебър в Пазарджик и върна Монтана в борбата за елита Чуждестранно трио разруши Хебър в Пазарджик и върна Монтана в борбата за елита 9 март | 16:53 8866 13  На Тервел Пулев му следва най-сериозното тестване в професионалната кариера На Тервел Пулев му следва най-сериозното тестване в професионалната кариера 9 март | 09:23 22990 38 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР