Левицата всяка година се събира на Деня на труда и

...
Левицата всяка година се събира на Деня на труда и
Коментари Харесай

Георги Гьоков, БСП: Отново се налага да се водят битки за право на работа и доходи

Левицата всяка година се събира на Деня на труда и работническата взаимност и желае смяна. „ Същата тази смяна, която желаят болшинството българи и служащи, и учители, и лекари, и чиновници. Скоро ни чакат избори и Българска социалистическа партия още веднъж ще съобщи безапелационната си угриженост за болката на елементарния човек, за паниката на младите, които не си намират работа, за усложненията на родителите да пращат децата си на учебно заведение, за работещите небогати, за нищетата на пенсионерите. Ние поставихме битката с неравенствата в основата на своя стопански, трудов и обществен дневен ред. Трябва да спечелим доверието на българите - с цел да се отървем от псевдо спасителите и популистите и да осигурим бъдеще за отечеството ни. ", съобщи депутатът.

„ Наш дълг е да създадем България изключително атрактивна за младите и за всички бъдещи генерации, които да се осъществят професионално в родината си. България има потребност от децата си - почтени и образовани. ", сподели младият социалист доктор Неделчо Маринов.

Нека този празник да пребъде! Нека предадем мъдрия завет на историята на нашите деца и запазим парченце от непокорния дух на борците за заслужен и обективен живот! Нека създадем този свят по-добър и по-човечен!

Честит празник!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР