ЛЕВИЦАТА!“ е оригиналът. Защото това е формацията, която знае как

...
ЛЕВИЦАТА!“ е оригиналът. Защото това е формацията, която знае как
Коментари Харесай

Валери Жаблянов: „ЛЕВИЦАТА!“ е оригиналът. Ние знаем как да се противопоставим на дясното и да защитим националния интерес

„ ЛЕВИЦАТА! “ е оригиналът. Защото това е групировката, която знае по какъв начин да се опълчи на дясното, по какъв начин да се разграничи от десните и предлаганото от десните в ущърб на българското общество. Това съобщи в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия Валери Жаблянов, претендент на „ ЛЕВИЦАТА! “ за депутат в Пловдив град и Враца. Той означи, че десните държавни управления през днешния ден водят страната ни към крах, а всякаква лява политика липсва, тъй като левицата боледува. Именно тук идва ролята на „ ЛЕВИЦАТА! “ – да върне в България достоверното ляво – в работа и грижа за българите.

„ „ ЛЕВИЦАТА! “ е подпечатана с престижа на личностите си, с нашата биография, с нашите борби в Народното събрание за оцеляване на лявото. Левицата в България би трябвало ясно, безкомпромисно в законодателния развой, без значение в ръководство или в съпротива, да отстоява обществените права, записани в българската конституция, където написа, че страната България е обществена страна. Това е нашата водеща политика и нашето кредо и ще го отстояваме по всевъзможен начин “.

Жаблянов е безапелационен, че „ ЛЕВИЦАТА! “ не възприема присъединяване си във властта като самоцел. „ ЛЕВИЦАТА! “ е групировка, която знае по какъв начин да се опълчи на дясното, по какъв начин да разграничи кои са десните и по какъв начин те вредят на българското общество.

„ На България и българските жители не й би трябвало каквото и да е държавно управление, на българите не им би трябвало Кирил Петков и Бойко Борисов, които са отговорни за това, което е България през днешния ден. Г-жа Нинова беше министър на стопанската система и, борейки се с инфлацията, постави светещ надпис на входна на министерството какъв брой коства брашното. И на всичкото от горната страна те считат българите за хора със слаба памет, които не помнят това, което е станало преди единствено 12 месеца “.

Валери Жаблянов акцентира, че недостиг на съответна левица се е налице в цяла Европа и предвижда събития, сходни на тези във Франция и в останалите страни на Стария континент.

„ Десницата през днешния ден ни предлага далавера, безконтролни цени, тъй като ни споделя, че това е пазарът. Това не се пазар. Немските акционери на питателните вериги у нас си чакат облагите, а облагите им ги дават българските жители, като купуват масло по 8 лв.. Цените, инфлацията се нуждаят от цялостна икономическа политика от различен вид “.

Валери Жаблянов уточни, че „ ЛЕВИЦАТА! “ в Народното събрание ще бъде остра и радикална позиция на всички опити България да бъде присъединена към военния спор в Украйна.

„ Евроатлантическата концепция не е да се води война безспир. Тази концепция води война в Украйна с подставени субекти. Европа проглежда и ще се бори за мир. Истината постоянно пада жертва на войната и става ясна след войната “.

Валери Жаблянов е безапелационен, че България се нуждае от напълно нова икономическа философия и стратегия – стратегия, която единствено левицата може да предложи, тъй като десницата ни предлага единствено това, което виждаме сега. Десницата ни предлага далавера, безконтролни цени, изясни той и добави, че „ ЛЕВИЦАТА! “ е за ново систематизиране на тежестите и ново систематизиране на а брутния вътрешен артикул, на националното благосъстояние.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР