Левицата е истинското ляво. Защитаваме тези, които не могат да

...
Левицата е истинското ляво. Защитаваме тези, които не могат да
Коментари Харесай

Мая Манолова:Защитаваме тези, които не могат да се защитават сами

„ Левицата " е същинското ляво. Защитаваме тези, които не могат да се пазят сами и нямат свое посланичество в Народното събрание. Ние милеем за обединяване на лявото, тъй като същински мощно ляво може да има единствено посредством обединяване на всички леви сили. Това сподели Мая Манолова - лидер на листите на коалиция „ Левицата " в 23-и МИР-София и във Варна, в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

Лявото обединяване по думите й е единственият метод Българска социалистическа партия да стане още веднъж водеща мощ, а не пета мощ и леснозаобиколим фактор.

Манолова чака мощен избор за „ Левицата ". „ Ние разчитаме на голямото безмълвно болшинство български жители, които желаят мир и които едвам оцеляват. Те имат потребност от същинска, мощна лява отбрана в Народното събрание ", съобщи тя.

Тя бе безапелационна, че „ Левицата " не би колаборирала с партиите на статуквото - ГЕРБ и Движение за права и свободи, и „ войнолюбците " в лицето на Политическа партия и Демократична България.

Ако няма ясно законодателство в региона на контрола на пазара от страна на страната съгласно нея веригите ще продължат да „ извиват ръцете на производителите и да постановат всевъзможни спомагателни такси, които да надуват доставната цена ", счита Манолова.

Първият законопроект, който „ Левицата " ще внесе в идващото Народно събрание, в случай че влезе в него, ще бъде за таван на надценките на 10 съществени хранителни продукта.

Според Манолова концепцията за облагане на свръхпечалбите на всички компании е „ свръхнелепа и свръхнеадекватна ". „ Ние ще настояваме да бъдат обложени свръхпечалбите, само че на корпорациите в секторите, в които има картелиране и в които облагите са реализирани конюнктурно ", изясни тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР