Лев Парнас, ключов играч в украинската афера в центъра на

...
Лев Парнас, ключов играч в украинската афера в центъра на
Коментари Харесай

Лев Парнас скъса с Тръмп и Джулиани: Президентът на САЩ знае за компроматите срещу Байдън

Лев Парнас, основен състезател в украинската спекулация в центъра на процеса по импийчмънт на президента на Съединени американски щати, се дистанцира изцяло от Доналд Тръмп и Руди Джулиани.

В изявление за " Ню Йорк таймс " той разкри за първи път обществено, че президентът на Съединени американски щати е бил изцяло информиран за опитите да се намерят компромати от името на Тръмп за Джо Байдън и Хънтър Байдън.
 Украйна проверява информация за следене на експосланика на Съединени американски щати Мари Йованович
Украйна проверява информация за следене на експосланика на Съединени американски щати Мари Йованович

В известие на ведомството се споделя, че полицията е подхванала следствие след публикуването на известия

Роденият в Съюз на съветските социалистически републики предприемач играе централа роля в акцията за оказване на напън Украйна да проверява политически съперници на Тръмп.

Парнас също изрази страдание, че се е доверил на президента Тръмп и на персоналния му юрист Руди Джулиани , който е архитектът на акцията за оказване на напън върху Украйна да проверява Байданови. Адвокатът на Парнас съобщи, че е подготвен да сътрудничи на прокуратурата за следствие на Джулиани .
 Лев Парнас: Изнудвах Зеленски по искане на Джулиани
Лев Парнас: Изнудвах Зеленски по искане на Джулиани

Разследването против Тръмп продължава

Преди дни Камарата на представителите на Съединени американски щати разгласява още материали , които включват текстови известия, фотоси и календари. Те акцентират какъв брой надълбоко Парнас и други са били забъркани в акцията за оказване на напън. Продължава да излиза нова информация, макар че Сенатът се приготвя да даде начало на процеса по импийчмънт против Тръмп през идната седмица. Документите разкриват, че Парнас е бил в постоянен контакт с двама топ републиканци и донори на Тръмп.

По време на изявлението за вестника Парнас означи, че не е разговарял непосредствено с Тръмп за акцията , само че се е срещал с президента няколко пъти и е бил известен от Джулиани, че президентът е бил осведомен.

" Залагам си живота, че Тръмп е знаел всичко, което Руди Джулиани прави в Украйна ", разгласи предприемачът.

Парнас, американски жител, който беше задържан през октомври по федерални обвинявания, които не са свързани със случая, се разкая за ролята си в подпомагането на украинската акция за напън, само че упрекна президента и Джулиани.

" Най-голямото ми страдание е, че се доверих толкоз доста . Мислех, че съм родолюбец и оказвам помощ на президента ", сподели той и добави, че е повярвал на президента и на юриста му, че нищо не може да се обърка.

От Белия дом разясниха думите на Парнас, отбелязвайки, че администрацията на Тръмп не се тормози от обвиняванията и сложи под въпрос дали може да му се има вяра.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР