Летящите чинии отдавна не изненадват никого, което не може да

...
Летящите чинии отдавна не изненадват никого, което не може да
Коментари Харесай

Мистериозен плаващ обект бе изхвърлен на брега на Черно море

Летящите чинии от дълго време не изненадват никого, което не може да се каже за неидентифицирани плаващи обекти. Един от тези обекти е открит от гражданин на Кубан на брега на Черно море.

Той откри чудноват дизайн, направи фотоси и го разгласява в обществените мрежи. Потребителите се пробват да открият какво съставлява и оферират разнообразни версии, написа planetanovosti.com, представен от " Блиц ".

Потребител на обществената мрежа Instagram под прякора taskaev_m се разхождал по плажа в Новоросийск и внезапно забелязал неразбираема конструкция на брега на Черно море. Мъжът я снима и разгласява фотографията на 15 февруари.

Артикулът е задоволително огромен и с форма на пръстен. Прилича на колело, което има страни. Потребителите незабавно започнаха да споделят разнообразни версии.

Вицовете за аквадискотеката не останаха настрани. Някои коментатори незабавно допуснаха, че обектът е от извънземен генезис. Някои консуматори смятаха, че рибите също могат да проведат среща и това е специфична ограда, която задържа протестиращите обратно.

Изделието се оказа специфична клетка, употребена за развъждане на стриди и миди. Такива устройства се конфигурират в крайбрежната част на морето, с цел да се отглеждат разнообразни типове морски живот в тях. Най-вероятно клетката е била изтласкана на брега от мощни талази.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР