Летният туристически сезон по Българското Черноморие продължава активно и през

...
Летният туристически сезон по Българското Черноморие продължава активно и през
Коментари Харесай

Два пъти повече резервации за почивка на къмпинг през септември

Летният туристически сезон по Българското Черноморие продължава интензивно и през септември на къмпинг. Резервациите на каравани, бунгала и кемпери за идния месец са близо два пъти повече в съпоставяне със същия интервал през 2022 година, демонстрират техните данни, оповестяват от Karavani.bg.

Избора да почиват на къмпинг през септември, резервирайки през платформата за резистентен туризъм, вършат най-вече младежи – сред 25 и 45 години (над 50%). Търсенето на отмора измежду природата е най-много от хора от огромните градове в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора (над 80%). Тази година се следи и засилен интерес от страна на българи, които живеят в чужбина, както и на чужденци, които избират да прекарат ваканцията си на българските къмпинги. Страните, от които търсят отмора на къмпинг на Българското Черноморие, са Германия, Англия, Съединени американски щати, Нидерландия, в това число и от прилежащите Румъния и Гърция.

" Спокойно можем да кажем, че през септември летният сезон продължава пълноценно за всички, които избират почивката измежду природата. Очакванията са хубавото време да се задържи по-дълго, което е и причина за повече търсене. Тенденция в резервациите тази година е, че през септември се търси по-висок клас прекарване – каравани и бунгала, които дават всички улеснения и комфорт на посетителите си ", показа създателят на Karavani.bg Николай Неков.

Тенденциите демонстрират още, че по-високите температури през юли са предиздвикали почиващите на къмпинг да търсят с приоритет места на сянка и такива с климатик. 

Зачестили са и запитванията за даване на улеснения за бебета и дребни деца, като кошара, да вземем за пример. Това демонстрира, че от ден на ден родители с по-малки деца избират къмпинга за отмора, която дава опцията за игри на открито и обособяване от екраните. 

Сред желанията на туристите е настаняването да разрешава и да е уместно за домашни любимци. 

Популярни този сезон са и last-minute предложенията, които оферират специфични условия в идващите 7-10 дни. 

Хората търсят и спомагателни интензивности, които да посетят по време на почивката си. Затова и този сезон екипът на платформата провежда поредност йога събития на плажа.

С над 240 оферти онлайн търсещите отмора измежду природата могат елементарно и несъмнено да намерят и да резервират своето лятно прекарване измежду природата. Домашните любимци също са добре пристигнали. На Karavani.bg влизат, с изключение на разположени каравани, и по-висок клас бунгала с панорама към морето, хигиеничен възел и климатик. Местата за настаняване оферират уют, съоръжение и улеснения за една пълноценна почивка. 

Едновременно с това, изискванията при отменяне са закрепени в интерес на клиентите - резервации могат да бъдат анулирани при цялостно възобновяване на платената сума, в случай че е спазен срокът от най-малко 30 или 14 дни предупреждение, и на 50%, в случай че анулирането е сред 14 и 7 дни преди резервираната дата. Предстои опциите в тази посока да се усилват. От юли тази година към този момент има и алтернатива за запазване на отмора на погашение. Екипът на платформата пък е отсреща за подпомагане с информация и всичко належащо в процеса по реализирането на мечтаната отмора, както и на компании, които желаят да провеждат “изнесен офис " за чиновниците си или пък различен тип фирмени събития на морето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР