Летният сезон вече е в разгара си. Сред най-коментираните теми

...
Летният сезон вече е в разгара си. Сред най-коментираните теми
Коментари Харесай

15 юли, 15.00 часа: Такова е положението на южния плаж в Приморско

Летният сезон към този момент е в разгара си. Сред най-коментираните тематики сега у нас са чистотата на морската вода, цените по курортите ни, както и качеството на предлаганите услуги.

Човекът на Plovdiv24.bg по Южното Черноморие ще ревизира какво е ситуацията на юг от Бургас това лято и в поредност от материали ще се опита да отрази обективно цялостната картина.

Днес посетихме един от най-хубавите ни плажове, а точно южния в Приморско. 15 юли, 15.00 часа. Цените на чадърите и шезлонгите са както през предходната година - по 7 лв.. Консумацията на храни и питиета от околните заведения, несъмнено, се заплаща настрана. 

Простата сметка демонстрира, че в случай че едно да вземем за пример тричленно семейство реши да прекара през целия ден на плажа, ще би трябвало да подготви почти 80 лв. с обяда и напитките. Без невъздържание с поръчките. В противоположен случай сумата би била много по-голяма.

Цялата дължина на плажа е към 2.4 километра, като началото му стартира от центъра на Приморско, а краят му доближава точно до ММЦ. Без да претендираме за безспорна акуратност, самоуверено можем да кажем, че почти половината линия бе заета от туристи.

Не бе нито пренаселено, нито пък празно. Ако скоро не сте били на това красиво място - в този момент можете да му се насладите посредством фотосите в прикачената изложба.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР