Летният сезон и свързаните с него плажни емоции е все

...
Летният сезон и свързаните с него плажни емоции е все
Коментари Харесай

Как да се подготвим за кола маска на бикини зоната

Летният сезон и обвързваните с него плажни страсти е все по-близо. И е време да помислим за всички тези неща, които постоянно забравяме през студените месеци, скрити под голям брой катове облекла. Но времето на ефирните рокли и банските костюми наближава, а с него идва и нуждата да се отървем от ненужното окосмяване . Включително и в интимната област на тялото.
 Защо изобщо сме почнали да се обезкосмяваме
Защо изобщо сме почнали да се обезкосмяваме

Дарвин има пояснение и на този въпрос

И без значение дали имаме опит с кола маската на бикини зоната , или сме безусловно начинаещи, вярната подготовка постоянно е значима и даже наложителна. Тя ще помогне освен за по-гладкото и безболезнено протичане на процедурата, само че и за нежелани последици, каквито са врасналите косми да вземем за пример.

Затова е добре да вземем поради някои неща , които ще ни оказват помощ сега, в който отстраняваме космите в тази по този начин сензитивна зона.

Едно от най-важните е космите в региона да бъдат с естествената си дължина директно преди кола маската , с цел да могат да бъдат отстранени отмерено. Затова добре е да не се опитваме да ги отстраняваме най-малко пет дни преди процедурата.
 Снимка 615433

В помощ може да ни бъде и ексфолирнето в региона - само че единствено посредством потребление на гальовен ръчен ексфолиант като скраб или четка за тяло. Това ще помогне, ако има враснали в кожата дребни косъмчета и ще подсигурява, че те ще бъдат отстранени.

В никакъв случай обаче ексфолирането не би трябвало да става с химически формули , защото те могат да покачат чувствителността на кожата. Не бива да нанасяме и плътни овлажняващи кремове или масла , защото те могат да основат филм върху кожата, който сигурно ще попречи на кола маската.
 Снимка 615434

Непосредствено преди процедурата е добре да заобикаляме алкохола и кофеина. Вместо това, по-полезно е да посегнем към водата. Причината е, че алкохолът разрежда кръвта, което води до повишение на чувствителността и болката.

Не е целесъобразно и излагането на слънце. Дори е противопоказно, защото изгорялата кожа и кола маската могат да бъдат безусловно несъвместими.
 Куриозната история на дребната панделка върху предната част на дамските бикини
Куриозната история на панделката върху дамските бикини

Когато и бельото си има история

И в случай че като цяло изпитваме повечко терзания от визитата в козметичния салон, може да прибегнем и до някакво болкоуспокояващо без рецепта, поучават от Instyle. Но с цел да направи процедурата по-малко мъчителна, трябва да се одобри към 15 минути преди уговорения час.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР