Летният сезон е тук, а с него се увеличава желанието

...
Летният сезон е тук, а с него се увеличава желанието
Коментари Харесай

Свежо и приключенско лято с атрактивни награди

Летният сезон е тук, а с него се усилва желанието ти за завършения, повече свежо въодушевление и доста пътешествия. Представяш си уикенда да стартира със спонтанни решения и да приключи на екзотична дестинация, с морски бриз и коктейл в ръка. Да станеш очевидец на изумителни залези, да дегустираш локална кухня, да разглеждаш приказни дребни градчета с неповторима по рода си архитектура, да практикуваш обичан воден спорт, да се насладиш на неописуемо красиви коралови рифове, златни пясъчни линии или просто да се отдадеш на мечтаната отмора. Санторини, Таормина или Малта са единствено част от асоциациите, които пораждат в мозъка ти на момента, а в този момент имаш свободата да избираш къде и по какъв начин, тъй като Пощенска банка ти дава късмет да участваш в лотария с в действителност огромни награди.

КАРТИ С МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ

Ролята на дебитните и кредитните карти в динамичното ти всекидневие е незаменима. С едно придвижване спестяваш време и старания, а множеството търговци оферират опцията за заплащане с карта, което постоянно се оказва и значима причина в избора ти на място за извършване на покупки. В интервала от 1-ви юни до 31-ви август 2022 година направи най-малко 10 заплащания с твоята карта Visa от Пощенска банка, издадена преди старта на, за покупка на артикули или услуги в търговски обекти или онлайн магазини или за заплащане на битови сметки, локални налози и такси посредством цифровите канали на Пощенска банка - интернет банкиране (e-Postbank), мобилно банкиране (m-Postbank) или повсеместен длъжник (u-Postbank) и можеш да станеш един от спечелилите някоя от страхотните ни награди. Колкото повече заплащания направиш в интервала на осъществяване, толкоз по-голям ще е шансът ти да спечелиш, тъй като участваш в томболата толкоз пъти, колкото си извършил изискванията за присъединяване в акцията. Можеш да плащаш както с физическата си пластика, по този начин и с мобилния портфейл ONE wallet by Postbank или Apple Pay, където си цифровизирал своята карта. В акцията вземат участие картодържатели на дебитни и кредитни карти Visa от Пощенска банка за физически лица, както и дебитните карти Visa Business, издадени от „ Юробанк България “ АД преди 01.06.2022 година

СТРАХОТНИ НАГРАДИ ЗА ЦЕНИТЕЛИ НА ЕМОЦИИ

Навярно и ти имаш най-малко една фантазия, обвързвана с визитата на избрана дестинация, която би донесла нова доза ентусиазъм и би трансформирала мирогледа ти. В живота би трябвало да доминират хубавите моменти, претърпените истории и споделените страсти. Затова колкото по-активен участник си в акцията на Пощенска банка, толкоз повече нараства шансът ти да спечелиш един от 10-те ваучера за пътешестване до екзотична дестинация по твой избор, на стойност 8 000 лева всеки. Ваучерът може да се употребява в период до една година, считано от даването, а съответната дестинация ще уточниш с туристическата организация, издател, според разпоредбите на акцията.

АБСОЛЮТЕН КОМФОРТ Пожарна охрана ВСЯКО ВРЕМЕ

Уикендът не постоянно може да бъде плануван до най-малките елементи. Понякога се оказва, че най-неочакваните оферти носят най-запомнящите се страсти. А още по-хубаво е и когато разполагаш със свободата да избираш на момента. Голямата премия в акцията на Пощенска банка дава опция да определяш личните си граници и да надминаваш своите упования. Защото с чисто новия хибриден премиум автомобил Lexus UX 250h Hybrid EXECUTIVE Plus можеш да пътуваш наоколо и далеко по отношение на настроението, компанията и настройката си. Удоволствието от прекарването е още по-приятно, в комбиниране с абсолютния комфорт, който твоето ново транспортно средство ще ти даде. Използвай интензивно своята карта Visa от Пощенска банка в интервала на акцията и усили възможностите си да станеш новия му собственик, с цел да се насладиш оптимално на живота.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на инцидентен принцип в границите на едно изтегляне, 10 работни дни след края на акцията, в наличието на нотариус. Наградите подлежат на данъчно облагане по ЗДДФЛ, данъкът за автомобила е за сметка на спечелилия участник. Пълна информация за изискванията за присъединяване в акцията, както и за приемането и използването на премиите, се съдържа в Официалните правила на промоционалната акция, налични на уеб страницата на банката.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР