Летният ретрийт Свещеният кръг ти дава всичко, от което финото

...
Летният ретрийт Свещеният кръг ти дава всичко, от което финото
Коментари Харесай

Влез в Свещения кръг на женствеността от 12 до 16 юли

Летният ретрийт „ Свещеният кръг ” ти дава всичко, от което финото творение, наречено „ жена ” има потребност, с цел да се отпусне и зареди с сила. Заедно с лекторите ще се впуснеш в приятни, потребни и лечебни занимания. Ще бъде наоколо до морския бряг и планината, където естествено се връщаме към равновесието, полета, вдъхновението и своята свещена и мощна женска мощ. 
Коя си ти, когато свалиш грима и съблечеш градския костюм на контрола и реда? Когато помълчиш и се слееш със силите на детайлите на природата?Всяка от нас подчинява хаоса и владее реда по свои лични правила.Кое в живота има потребност да бъде подредено и кое има потребност от ново безредие на картите?В женския кръг има място за всяка от нас – тъкмо такава, каквато е.Добре пристигнала такава, каквато си!
Ритрийтът ще се организира в комплекс Шамбаня, в село Баня, покрай околност Иракли. Заниманията ще бъдат в  утринна и вечерна сесии, а денем ще има време за разформироване и плаж.
Програмата включва медитативни практики, танци, арт занимания и други, като всяко от тях съдържа и лечебен детайл, обвързван с тематиката. 
Повече детайлности за програмата ще бъдат оповестени в края на юни.Разгледай събитието и следи за вести тук:

Кога: 12 - 16 юлиКъде: Шамбаня, село БаняВодещи: Милена Ненкова и Наталия НиколоваЦена за присъединяване: 510 лева при възнаграждение до 12 юни и 560 лева след това* цената за присъединяване включва семинарните действия, настаняване, брънч и вечеря.Регистрирай се ТУК*Големината на групата е лимитирана и регистрацията ще бъде затворена при привършване на местата.Пристигане и настаняване в сряда до 19:00 часа.19:00 часа - вечеря20:30 часа - сесияОтпътуване в неделя - след 14:00 часа.За повече информация:0878 [email protected]
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР