Летният пазар е към своя край и Реал (Мадрид) все

...
Летният пазар е към своя край и Реал (Мадрид) все
Коментари Харесай

Решаващи 48 часа за играчи на Реал Мадрид

Летният пазар е към своя край и Реал (Мадрид) към момента има работа за извършване. През този трансферен прозорец " лос бланкос " привлече Орелиен Чуамени (80 милиона) и Антонио Рюдигер като свободен сътрудник. Клубът беше изоставен от Каземиро (78 милиона), Борха Майорал (10 милиона) и японецът Кубо (6,5 милиона). Понастоящем обаче има трима бели играчи, които са на пазара и търсят излаз в последния миг. Това са Марко Асенсио, Алваро Одриосола и Мариано.

Най-сложен е казусът на Марко Асенсио. 26-годишният футболист промени неколкократно мнението си дали желае да остане или да си тръгне през лятото. Първоначално предпочете да напусне поради конкуренцията, която щеше да има на тази позиция, само че по-късно реши да се бори за мястото си. 

Към днешна дата той към момента не е изкушен от нито една оферта, която е пристигнала за него, тъй че той изчаква последните часове. Договорът му изтича през 2023 година и испанският гранд може да завоюва солидни средства, в случай че пристигне подходящо предложение.

Мариано (29 години) е различен състезател, чийто контракт изтича следващата година. Централният нападател не попада в проектите на наставника Карло Анчелоти, макар обстоятелството, че той е единственият офанзивен състезал употребен във фаза атака заедно с Карим Бензема в състава. Клубът постоянно е казвал, че в случай че бразилецът напусне, съставът ще би трябвало да го размени, само че за няколко часа е мъчно да се откри първокласен състезател на неговата позиция.

Третият състезател, който е избран за продажба е Алваро Одриосола. Десният бек има предложение да премине чартърен в Реал Сосиедад. Той  беше третият избор за десен краен бранител на тима след Дани Карвахал и Лукас Васкес. С контракт до 2024 година той желае да напусне и изглежда на този стадий е най-близо да реализира трансфер. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР