Летището в Дамаск отново е било обект на израелски въздушни

...
Летището в Дамаск отново е било обект на израелски въздушни
Коментари Харесай

Летището в Дамаск отново не работи заради израелски удари

Л етището в Дамаск още веднъж е било обект на израелски въздушни удари , които през вчерашния ден са го извадили от строя, часове откакто полетите бяха обновени след сходна офанзива предишния месец, заяви Сирийският център за наблюдаване на правата на индивида (СЦНПЧ), представен от Франс прес.

" Израелските военновъздушни сили нанесоха нов удар през вчерашния ден следобяд по интернационалното летище в Дамаск..., който още веднъж го извади от строя ", заяви мониторинговата група.

Според центъра, който оповестява и за отекнала детонация на военното летище в Мазе, в друга част на столицата, задачата на нападението са били пистите.

Един военнослужещ и двама други чиновници са били ранени при удара, който е бил ориентиран против " база на противовъздушната защита в региона на Мазе ", заяви по-късно мониторинговата група.

Източник от сирийската войска уточни в изказване, представен от формалната новинарска организация САНА, че към 16:50 ч. " ционисткият зложелател е нанесъл въздушен удар с ракети откъм окупираните Голански възвишения ".

Според САНА задачата на нападението е била " интернационалното летище в Дамаск и някои обекти в региона на столицата ", а ударите са извадили летището от строя и са предизвикали " материални вреди ".

Силите на сирийската противовъздушна защита са " унищожили множеството " от ракетите, се споделя още в изказването. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР