Летището Чанги в Сингапур откри във вторник свръхмодерен терминал с

...
Летището Чанги в Сингапур откри във вторник свръхмодерен терминал с
Коментари Харесай

В Сингапур откриха първия високотехнологичен терминал

Летището " Чанги " в Сингапур откри във вторник свръхмодерен терминал с безусловно автоматизирана система за чекиране , включваща лицево различаване и с компютъризирани пунктове за багаж . Иновациите обаче не бяха посрещнати с отворени прегръдки от всички пасажери.
 
Терминал 4 , построен за феноменалните 723 млн. $, планува годишен пътникопоток от приблизително 16 млн. души и е основан за да се оправи с фрапантното нарастване на броя пътуващи , които минават през един от най-големите азиатски туристически центрове. Той е оборудван с нова технология, която действително ще отстрани нуждата от непрекъсната връзка със чиновниците по време на чекирането и качването на борда на самолета и по този метод ще спести време на бързащите.
 
Today, we unveiled our newest terminal to the world. Watch as comes to life, celebrating the world-class! ✈️
— Changi Airport (@ChangiAirport)

Още в първия ден на откриването си Терминал 4 посрещна повече от 100 пасажера, подготвени да отлетят към Хонг Конг. Но не за всички високотехнологичната процедура бе улесняваща и в последна сметка те бяха принудени да употребяват услугите на наземния личен състав на летището .
 
" Мисля, че ще отнеме много време, до момента в който хората и системите свикнат едни с други ", разяснява за Агенция Франс Прес Ло Кей Линг, който направи два несполучливи опита да се самообслужи преди да се насочи към обслужващия личен състав за помощ .
 
Singapore's new 'contactless' airport terminal via
— Liam O'Toole (@liamrotoole)

На гейтовете няколко пасажери също срещнаха проблеми с качването на борда на самолета си, защото изпитаха усложнения с технологията за лицево различаване.
 
 

is finally open! Time for some gallivanting. Shot on
— Azaris (@AzarisTV)
 
" Чанги " от години печели вота за най-хубаво летище в света и през днешния ден то е едно от най-модерните и софтуерно оборудвани сгради.
 
Заедно с центрове като Хонг Конг и Дубай, Сингапур се пробва да притегли възходящата войска от пасажери от Австралия и Европа , предлагайки им необятен набор от вероятни направления и улеснения. Все по-голям брой китайци от континента също посещават Югоизточна Азия и Сингапур е подготвен на всичко, с цел да завоюва против съперниците си Банкок и Куала Лумпур.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР