Летище Варна, част от Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД,

...
Летище Варна, част от Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД,
Коментари Харесай

Важо съобщение от Летище Варна

Летище Варна, част от " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “ АД, означи със особено събитие 10-та годишнина от първия полет по линията Истанбул-Варна-Истанбул на Turkish Airlines! Специални сувенири за пасажерите, лотария с награди и церемониално разсичане на торта бяха част от празника, който бе маркиран на 11.06.2024 година, пред погледите на всички пасажери и публични посетители от летището и самолетната компания, измежду които бяха и господин Емреджан Инанчер, Генерален шеф на Turkish Airlines за България, както и господин Седат Орман – Вицепрезидент по продажбите за Източна Европа на Turkish Airlines.

Рано заран, особено проектираният аероплан - Airbus 321 TC-JSU, който може да оперира с биогориво, цялостен с пасажери, бе посрещнат по впечатляващ метод с цветни балони, музика и радостно въодушевление, а специфични приветствия към всички пасажери насочиха господин Димитър Костадинов – Директор на Летище Варна, и доктор Франк Кванте – Главен изпълнителен шеф на " Фрапорт Туин Стар “.

Няколко щастливци от пасажерите завоюваха и страхотни награди от Turkish Airlines и " Фрапорт Туин Стар “, които ще им разрешат да пътуват с обичан човек до дестинация по желание от мрежата на самолетната компания с над 300 дестинации допълнително от 120 страни из целия свят, със особено брандиран куфар от Летище Варна.

Зад тези 10 години от първия полет на Turkish Airlines на Летище Варна, до този миг, стоят респектиращи цифри:

Над 6 800 полета сред Истанбул и Варна; 

Над 652 000 превозени пасажери сред двата града.

 

Напомняме, че Turkish Airlines извършва целогодишно своите полети по маршрута Истанбул-Варна-Истанбул, като за летния сезон (от април до октомври) честотата на полетите е 11 (единадесет) всяка седмица.

" Много сме щастливи и признателни, че имаме опцията да отпразнуваме 10 години Turkish Airlines на Летище Варна! Turkish Airlines съумяха да се трансфорат в пример за потребителско обслужване, моите поздравления, също и като чест клиент на самолетната компания! Ние сме уверени, че капацитетът за бъдещото развиване на Turkish Airlines в Българското Черноморие е забележителен и че бизнес връзките ни ще се развиват още повече! “, заяви Главният изпълнителен шеф на " Фрапорт Туин Стар “ – доктор Франк Кванте.

" Преди 10 години към нашата ненадмината мрежа беше добавена нова дестинация. Линията Истанбул-Варна-Истанбул беше основана, трансформирайки се в най-краткия полет измежду портфолиото от полети на Turkish Airlines. Оттогава Варна, този хубав черноморски град, е обвързван с нашия дом - Летище Истанбул. Дано да отпразнуваме и още 10 години във Варна, благодарим! “, заяви господин Емреджан Инанчер, Генерален шеф на Turkish Airlines за България.

Летище Варна чака да посрещне с неспокойствие всички свои пасажери и посетители с нормалното си високо равнище на обслужване и първокласни услуги!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР