Летище София започва проверка след сигнал за дискриминация на Наоми

...
Летище София започва проверка след сигнал за дискриминация на Наоми
Коментари Харесай

Летище София с отговор след скандала с Наоми Кембъл 

Летище София стартира инспекция след сигнал за дискриминация на Наоми Кембъл. Това стана ясно след обява в формалната Facebook страница на аеропорта. Публикуваме текста без редакторска интервенция: 

" По мотив на обява в " Дейли мейл ", обвързвана с посещаване на Наоми Кембъл в България на 19 май, от летище София заявяваме:

Искрено съжаляваме за отрицателните прекарвания на госпожа Кембъл в София. Днес започнахме цялостна инспекция на случилото се. В контакт сме с българските митнически управляващи, които потвърдиха, че инспекцията на пасажери и багажи е част от тяхната работа и това е рутинна процедура.

От летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме чиновниците на следващия ден, с цел да проучим случая изцяло ", пишат във Facebook от летище София.

Припомняме, че Наоми Кембъл остана истински огорчена след визитата си в София. Според нея тя е станала жертва на расова дискриминация от страна на българските митничари, оповестиха английски медии.

На 19 май Кембъл идва у нас за фотосите на реклама. Топ моделът е спряна от униформените, които подложили нея и багажът й на щателна инспекция, преди да я пуснат в страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР