Летище Шарльороа ще спре работа от 25 март до 5

...
Летище Шарльороа ще спре работа от 25 март до 5
Коментари Харесай

Белгийското летище Шарльороа спира работа от 25 март

Летище Шарльороа ще спре работа от 25 март до 5 април поради епидемията от COVID-19, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1665
Уточнява се, че този период може да бъде продължен.

Актуална информация за ограничения и ограничавания на напредването в Европа и по света

Летището регистрира забележителен спад в броя на пасажерите, както и от ден на ден решения на самолетните компании да спрат полетите поради измененията по границите и условието на доста страни да не позволяват пасажери от Белгия.

Летище Шарльороа ще остане отворено за държавни, санитарни и изключителни полети. Летището в Брюксел (Завентем) към този момент остава отворено, само че оповестява, че 21 от 67 обслужвани самолетни компании са спрели полетите си до белгийската столица.

Справка демонстрира, че някои от самолетните компании са прекратили обслужването на линията до Брюксел, без да са оповестили това публично. Пътници оповестяват, че на летище Завентем не се правят никакви инспекции на телесната температура на идващите, в това число от страни, където епидемията е в разгара си.

Представители на летището означават, че тази седмица се извършват едвам към една трета от полетите по разписание.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1665  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР