Летище Бургас посрещна днес пътник номер 1 000 000 за

...
Летище Бургас посрещна днес пътник номер 1 000 000 за
Коментари Харесай

1 милион пътници е посрещнало летището в Бургас от началото на годината

Летище Бургас посрещна през днешния ден пасажер номер 1 000 000 за 2022 година, оповестиха от аеропорта. Британката Карли Фицпатрик, която през днешния ден е и рожденичка, дойде със своето семейство с нейния брачен партньор и двете им дребни деца тъкмо в 12:35 ч. с цялостен полет от Манчестър на самолетна компания Jet2.com & Jet2holidays и беше сюрпризирана със специфични дарове, които ще й оставят спомен от този трогателен миг – пътнически куфар в добре познатия наследник цвят на " Фрапорт Туин Стар “ и самостоятелен VIP ваучер, който да употребява на " Най-слънчевото летище на Черноморието “.

Не останаха подценени и всички останали 232 пасажери и екипаж, които бяха сюрпризирани със особено направени за мотива лакомства, доста балони и цветно въодушевление на перона, оповестява travelnews.bg.

Като извънредно позитивен знак за възобновяване на трафика на Летище Бургас и на летния туризъм регистрират отбелязването на едномилионния пасажер още при започване на месец август, което се случва за първи път от 2019 година насам.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР