Летище Бършен, град Сливен, ще приеме трети кръг на националния

...
Летище Бършен, град Сливен, ще приеме трети кръг на националния
Коментари Харесай

Сливен става арена на драг надпревара този уикенд

Летище Бършен, град Сливен, ще одобри трети кръг на националния шампионат по мил рейсинг този уикенд. В конкуренцията се чака да вземат присъединяване главните кандидати от страната, а поръчки към този момент са подали шампионката на Косово в своя клас Пранвера Джафери и румънският призов водач Кристиян Помпилиу Парасчив.

Драг напреварата ще започва в събота, 11 септември, когато ще се проведат сводобни стартове и тренировки, както и надпреварите по мил за мотори в другите класове. На свободните стартове всеки искащ ще може да тества опциите на своя автомобил на обезопасеното трасе. Това е идеална опция високите скорости да се показват по безвреден метод на писта, а не по пътищата. В съботния ден достъпът за аудитория ще е от 9:30 ч., а за участници от 9:00 ч.

В неделя, 12 септември, ще премерят сили колите в класове от Индекс 7 до Индекс 14, Open, FWD, RWD и клас Дизел. Достъпът ще е вероятен от 7:30 ч. както за аудитория, по този начин и за участници.

Състезанието ще се организира при съблюдаване на всички ограничения на Министерство на здравеопазването за отдалеченост, маски, стерилизация и всичко друго, належащо за сигурността на участниците и публиката. Организаторът обръща внимание на автомобилните почитатели, които желаят да посетят събитието онлайн, да се съобразят с ограниченията за неразпространение на COVID-19.

Подробната стратегия и цялостната информация за събитието можете да откриете
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР