Летища, автогари и жп гари в цяла Германия са затворени

...
Летища, автогари и жп гари в цяла Германия са затворени
Коментари Харесай

Транспортен ад в Германия, спряха полетите от България

Летища, автогари и жп гари в цяла Германия са затворени в понеделник сутринта, обърквайки проектите на милиони пасажери при започване на работната седмица по време на една от най-големите стачки от десетилетия в най-голямата стопанска система в Европа, предава Ройтерс.

24-часовите стачки, проведени от профсъюза " Верди " и профсъюза на железниците и превоза EVG, са следващите в месеци на протестни дейности, които засегнаха огромните европейски стопански системи, до момента в който по-високите цени на храните и силата утежниха виталния стандарт на служащите.

Две от най-големите летища в страната, Мюнхен и Франкфурт, стопираха полетите, до момента в който железопътните услуги на дълги дистанции бяха анулирани от немския железопътен оператор Deutsche Bahn. Почти всички полети от и до немски летища от България са анулирани.

Потребителските цени в Германия се покачиха повече от предстоящото през февруари - с 9,3% по отношение на година по-рано, като натискът върху разноските остава, макар че Европейската централна банка се пробва да ги укроти с поредица от нараствания на лихвените проценти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР