Летен театърМорската градина0 коментара за Летен театърСъбития в обекта:Концерт на

...
Летен театърМорската градина0 коментара за Летен театърСъбития в обекта:Концерт на
Коментари Харесай

Рециталът на Бургас и морето“ ще бъде посветен на Тончо Русев

Летен театърМорската градина

0 коментара за Летен спектакъл Събития в обекта:Концерт на Графа в Летен спектакъл, Бургас19:00/04.06.2018Виж всички 3 събития в Летен театърРециталът на тазгодишното 36-то издание на състезанието за нова българска ария " Бургас и морето " ще бъде отдаден на огромния композитор Тончо Русев. От сцената на Летния спектакъл на 28 юли в родния му град ще звучат негови песни, обичани на няколко генерации българи.

От тази сцена са поели своя път редица композиции на маестрото. Още в първото издание през далечната 1973 година Тончо Русев печели първа премия на състезанието с песента " Зимно море " по текст на Петър Караангов и в осъществяване на Мустафа Чаушев.

Всички композитори и музиканти към този момент могат да подават свои песни за конкурсната стратегия на 36-то издание на " Бургас и морето ".  

Крайният период, в който създателите на песни могат да изпратят своите музикални творби е 17.00 часа на 20 май. От всички изпратени песни професионална подборна комисия ще селектира 12-те най-хубави, които ще вземат присъединяване във финалната конкурсна вечер.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР