Летен спортен празник за видинчани събра жители и гости на

...
Летен спортен празник за видинчани събра жители и гости на
Коментари Харесай

Голям спортен празник във Видин събра над 200 участници

Летен състезателен празник за видинчани събра поданици и посетители на града. Инициативата пристигна от училищен състезателен клуб " Шампион " и Баскетболния клуб „ Видабаскет “. Събитието се организира със съдействието на Община Видин и с финансовата поддръжка на компания за спортни продукти, която осъществя сходни прояви в цялата страна, оповестиха от пресцентъра на Общината.

Празникът бе открит от заместник-кмета Венци Пасков. Той изрази задоволството си, че в него се включват толкоз доста участници и акцентира, че Общината постоянно е отделяла извънредно внимание на всеобщия спорт. „ За мен всички вие сте спечелили, защото спортът е здраве, воля, битка “. С тези думи Пасков се обърна към искащите да станат част от спортните начинания в Крайдунавския парк и пожела триумф от името на кмета на Видин Огнян Ценков и от свое име. След това Венци Пасков даде начало на кроса за всички възрасти, който започва от централната алея пред Художествената изложба.
В рамките на празника се организираха надпревари по баскетбол 3х3,като в тях можеха да вземат участие деца от 1 до 12 клас, както и искащи на възраст над 18 години. Имаше пукотевица с лък, тенис на маса, футбол, шахмат, бадминтон. За участниците беше планувана богата лотария с доста награди, обезпечени от спонсора на проявата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР