Лестър записа трета загуба в последните си четири мача във

...
Лестър записа трета загуба в последните си четири мача във
Коментари Харесай

Лестър допусна нова загуба

Лестър записа трета загуба в последните си четири мача във всички шампионати. Този път тимът на отстъпи с 0:1 при гостуването си на Заря. Единственото попадение в мача осъществя Саядманеш шест минути преди края на постоянното време.

" Лисиците " си бяха обезпечили класиране за идната фаза още преди тази среща, само че в този момент ще им би трябвало победа над в последния кръг, с цел да завършат преди всичко в група G на Лига Европа.

Роджърс остави някои съществени играчи в Англия и от домовете си те надали са завиждали на съотборниците си, които трябваше да играят в мразовитата вечер в Украйна. В отбора обаче се завърнаха след травми Перейра, Союнджу и Ндиди. Турският бранител устоя единствено 17 минути преди още веднъж да почувства болки и да бъде заменен.

Soyuncu's return cut short as Leicester caught napping by Zorya's late winner
— The Guardian (@guardian)
Лестър можеше да поведе на два пъти малко преди края, само че вратарят на домакините Никола Васили съумя да блокира удари на и влезлия като запаса.

Играчите на Заря имаха много повече положения, а направи няколко блестящи спасявания. В 84-ата минута отбраната на гостите капитулира след подаване на Фаворов и удар на Саядманеш.

Лига Европа 5 кръг, четвъртък 3 декември  Зоря (Луганск) 1:0краен резулат  Лестър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР