Лестър Сити отново загуби и няма контрол дори върху директната

...
Лестър Сити отново загуби и няма контрол дори върху директната
Коментари Харесай

Лестър продължава с ужасяващите резултати

Лестър Сити още веднъж загуби и няма надзор даже върху директната промоция във Висшата Лига. Гостуването на Бристъл Сити приключи с проваляне – 0:1. Домакините вкараха решаващото и само попадения в 73-а минута. Марк Сайкс откри Анис Мехмети, който осъществя с изстрел от границата на наказателното поле.

Преди това централният нападател на Лестър Сити Джейми Варди имаше най-малко три положителни благоприятни условия за разкриване на резултата, само че пропусна всяка една то тях. Най-чистото състояние пристигна при започване на втората част, когато голмайсторът бе оставен самичък против стража на гостите, имаше задоволително време да пласира удара си, само че все пак Макс О’Лиъри избави. От 17 феврураи насам, Лестър Сити има единствено две победи в 8 мача и от вероятните 24 точки, отборът е спечелил единствено 7.

Бристъл Сити загуби последните си 3 дуела против този противник, като даже не успяваше да вкара гол в тези мачове.

Лестър Сити ще съди Висшата Лига и Футболната лига откакто клубът бе упрекнат в нарушение на финансовите правила в британския футбол, които са открити в професионалния футбол. „ Лисиците “ имат еднакъв брой изиграни мачове с другите два кандидата за директна промоция – Лийдс Ю и Ипсуич. Трите отбора са събрани в границите на една точка, само че в петъчния ден предстоят дуелите на двата състава като посетители надлежно на Уотфорд и Блекбърн, които може да се следят в 19:30 и 22:00.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР