Лестър пропусна възможността да се изравни по точки с във

...
Лестър пропусна възможността да се изравни по точки с във
Коментари Харесай

Лестър пропусна възможността да догони Ман Юнайтед

Лестър пропусна опцията да се изравни по точки с във краткотрайното класиране на Премиър лийг. Това щеше да се случи, в случай че " лисиците " бяха победили в дуел от 23-тия кръг. Двата тима обаче направиха 0:0 на " Молиньо " в дуел с доста малко чисти благоприятни условия за гол.

Джони Кастро стартира за първи път за Уулвс от август месец. също бе част от титулярния състав на " вълците ". и пропуснаха дуела поради травми. не бе направил никакви промени. се възвърне от интервенция на херния, само че остана на пейката за началото.

Лестър владееше повече топката, само че първоначално по-опасните офанзиви бяха на домакините. В 11-ата минута Невеш стреля от воле от осем метра, само че топката мина над вратата. Малко по-късно засече от точката за дузпа след ниско центриране на Невеш. Джъстин обаче блокира изстрела, след което топката излезе в корнер. бе най-активният състезател на " лисиците " в нападателен проект. Той насочи четири от шестте удара на гостите до почивката, само че те не представляваха огромна заплаха за Патрисио.

Като цяло, двата тима действаха много внимателно през първата част и разумно се отдръпнаха на отмора при нулево тъждество.
FULL TIME

Wolves 0-0 Leicester
— MailOnline Sport (@MailSport)

Уувърхамптън имаше известно преимущество през втората част и домакините сътвориха най-чистото състояние в нея. Това стана в 77-ата минута, когато след центриране от корнер на Моутиньо защитата на Лестър на два пъти се опита да почисти, само че топката стигна до Фабио Силва, който я насочи към ъгъла, само че Шмайхел съумя да я допре с крайник и да я отклони настрана от вратата си.

Варди се появи в игра за Лестър в 61-вата минута, само че и това не оказа помощ на Лестър да стигне до трите точки. В добавеното време въпреки всичко голмайсторът на " лисиците " имаше късмет, само че ударът му с глава мина настрана от задачата.

Премиър лийг 23 кръг, неделя 7 февруари  Уулвърхамптън 0:0краен резулат  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР