Лестър приема на Кинг Пауър Стейдиъм в най-интересния мач от

...
Лестър приема на Кинг Пауър Стейдиъм в най-интересния мач от
Коментари Харесай

Лестър - Арсенал

Лестър приема на " Кинг Пауър Стейдиъм " в най-интересния мач от третия кръг на шампионата за Купата на лигата. Победителят по всяка възможност ще се изправи в идната фаза против, ако първенецът на Англия на следващия ден направи предстоящото и отстрани Линкълн.

е трансформирал целия си състава спрямо мача през уикенда. се завръща измежду титулярите, откакто до момента се появяваше само като запаса в мачовете от началото на сезона, защото се възстановеше от травма в бедрото. Келеши Ихеаначо води офанзивата на " лисиците ". Киърнън Дюсбъри-Хол започва в халфовата линия в едвам втория си мач за Лестър. е отвън групата за днешния дуел.

The Foxes' line-up for, brought to you by
— Leicester City (@LCFC) е подхванал седем промени в своята единайсеторка. Берnд Лено остава на вратата. Пепе, Еди Нкетия и също започват. се завръща в центъра на отбраната. Новият пазач Алекс Рунарсон е на пейката, където са и, и Александре Лакаер. не е в групата.
Tonight's team news is in...

Pepe starts
returns
also in starting XI

— Arsenal (@Arsenal) Лестър: Уорд, Амарти, Морган, Фукс, Олбрайтън, Чъдури, Дюсбъри-Хол, Томас, Грей, Мадисън, Ихеаначо Арсенал: Лено, Холдинг, Луис, Коласинак, Мейтланд-Найлс, Елнени, Уилок, Сака, Пепе, Нелсън, Нкетия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР